RoyalPaint Schilderwerken Leuven Lubbeek Aarschot Tienen Diest

BEHANGER KERSBEEK-MISKOM

BEHANGWERKEN KERSBEEK MISKOM

Bent u op zoek naar een schilder of schildersbedrijf voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken of behangwerken in de regio KERSBEEK - MISKOM? Zoekt u een behangfirma met 35 jaar ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u een behanger voor uw behangwerken? Dan is schildersbedrijf Royalpaint de geschikte behangfirma; wij leveren meerdere soorten behang: vliesbehang, behangpapier, vinylbehang, variovlies, patent, magneetbehang, glasvezel, .... 

Behangpapier is weer helemaal in! Met het juiste behangpapier creeërt u een bepaalde sfeer in een ruimte of het nu gaat om een klassieke of een moderne omgeving, de mogelijkheden zijn oneindig. U kan ook kiezen om verf en behang te combineren. Behang doet muren spreken en kan een sfeer scheppen die kan gaan van klassiek tot zéér trendy.

Behangpapier vindt u in alle kleuren en prints. U kiest het behang dat aansluit bij uw smaak,  indien u wenst kan Royalpaint u hierbij adviseren. 

Royalpaint is eveneens gespecialiseerd in vezelversterkt structuurbehang, het behang wordt overschilderd in de kleur naar uw wens.

U heeft de keuze uit meer dan 200 behangboeken met uiteenlopende dessins boordevol beeldrijke inspiratie. Ruim aanbod in merkenbehang; Arte, Flamant, Eijffinger, Farrow and Ball, BN Wallcoverings, Hookedonwalls, As-Creation, Rasch, ....

Bij Royalpaint vindt U steeds de nieuwste collecties van behang en wij zorgen voor een professionele plaatsing!

Wij voeren al uw behangwerken tot in de puntjes uit!!!

Benieuwd naar onze werven??? https://www.royalpaint.be/referenties

Benieuwd naar de kostprijs van uw schilderwerken? Vraag onze gratis prijsofferte!!!

Royalpaint de vakmannen die u zoekt!!! Geen ongeschoold personeel maar 2 zelfwerkende zaakvoerders met samen 35 jaar ervaring!!!!!

info@royalpaint.be

0496/80.97.52

Voor al uw behangwerken te KERSBEEK - MISKOM   bel ons!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x