RoyalPaint Schilderwerken Leuven Lubbeek Aarschot Tienen Diest

BEHANGER WINKSELE

BEHANGWERKEN WINKSELE

Behangen te Winksele

Zoekt u een behanger voor uw behangwerken? Dan is schildersbedrijf Royalpaint de geschikte behangfirma; wij leveren meerdere soorten behang: vliesbehang, behangpapier, vinylbehang, variovlies, patent, magneetbehang, glasvezel, .... 

Behangpapier is weer helemaal in! Met het juiste behangpapier creeërt u een bepaalde sfeer in een ruimte of het nu gaat om een klassieke of een moderne omgeving, de mogelijkheden zijn oneindig. U kan ook kiezen om verf en behang te combineren. Behang doet muren spreken en kan een sfeer scheppen die kan gaan van klassiek tot zéér trendy.

Behangpapier vindt u in alle kleuren en prints. U kiest het behang dat aansluit bij uw smaak,  indien u wenst kan Royalpaint u hierbij adviseren. 

Royalpaint is eveneens gespecialiseerd in vezelversterkt structuurbehang, het behang wordt overschilderd in de kleur naar uw wens.

U heeft de keuze uit meer dan 200 behangboeken met uiteenlopende dessins boordevol beeldrijke inspiratie. Ruim aanbod in merkenbehang; Arte, Flamant, Eijffinger, Farrow and Ball, BN Wallcoverings, Hookedonwalls, As-Creation, Rasch, ....

Bij Royalpaint vindt U steeds de nieuwste collecties van behang en wij zorgen voor een professionele plaatsing!

Wij voeren al uw behangwerken tot in de puntjes uit!!!

Benieuwd naar onze werven???

Benieuwd naar de kostprijs van uw schilderwerken? 

Royalpaint de vakmannen die u zoekt!!! Geen ongeschoold personeel maar 2 zelfwerkende zaakvoerders met samen 35 jaar ervaring!!!!!

info@royalpaint.be

0496/80.97.52

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x