RoyalPaint Schilderwerken Leuven Lubbeek Aarschot Tienen Diest

SCHILDERWERKEN DONK

SCHILDERWERKEN DONK

SCHILDERWERKEN DONK

Bent u op zoek naar een schilder of schildersbedrijf voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken of behangwerken regio DONK? Zoekt U een schildersbedrijf met 35 jaar ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!!!

Wenst u een afgewerkt interieur, tot in de puntjes verzorgd? Dan bent u bij algemene schilderwerken Royalpaint aan het juiste adres! Wij verzorgen niet alleen schilder- en behangwerken, maar ook vloerbekleding, sierlijsten, plinten en decoratietechnieken.

U kan bij ons terecht voor al uw binnenschilderwerken. Muren, plafonds, deuren, trappen, ramen, en nog zoveel meer... Een nieuw interieur, een opknapbeurt van uw ruimtes, decoratietips? Wij leveren ideeën en stoppen uw interieur in een nieuw kleedje. 

Wij gebruiken alleen kwaliteitsvolle materialen en de beste schilderstechnieken en zorgen zo voor een zeer nette en professionele afwerking voor al uw schilderwerken in en rond Leuven, Aarschot, Tienen en Diest. 

Ook voor uw buitenschilderwerken kan u bij Kris en Stany, de schilders van Royalpaint terecht. Muren, gevels, ramen, deuren, garagepoorten, wij zorgen dat alles er weer netjes uitziet. Degelijk schilderwerk heeft ook een beschermende functie tegen o.a. weersinvloeden. Een goede voorbereiding en afwerking met topproducten is essentieel voor de levensduur van uw schilderwerk. Ook bij buitenschrijnwerk hoort bij het schilderen, beitsen of oliëen een grondige voorbereiding zodat het resultaat langer meegaat. 

Royalpaint voert schilderwerken uit bij particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen, winkels, horeca, bedrijven, … Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of renovatie, wij garanderen steeds een kwaliteitsvolle afwerking. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij ook professioneel advies geven als uw interieur specialist. Royalpaint is als schildersbedrijf  uitgegroeid tot de specialist in het uitvoeren van alle schilder- en behangwerken zowel binnen als buiten. Wij bezorgen u behangboeken en kleurenwaaiers!

U kunt een beroep doen op Royalpaint voor o.a. volgende schilderwerken:

 1.    Binnenschilderwerken
 2.    Muren  verven
 3.    Chambranten schilderen, deurvlakken verven
 4.    Buitenschilderwerken
 5.    Huis verven
 6.    Ramen schilderen
 7.    Metalen constructies schilderen
 8.    Poorten verven
 9.    Buitengevels verven
 10.    Buitengevels kaleien 
 11.    Muur schilderen 
 12.    Plafond verven
 13.    Lijsten schilderen
 14.    Deuren verven
 15.    Trappen vernissen
 16.    Trap verven
 17.    Lijsten plaatsen
 18.    Meubels schilderen
 19.    Living behangen
 20.    Gordijnen en raamdecoratie
 21.    Plafond schilderen
 22.    Trap schilderen
 23.    Muren verven
 24.    Huis schilderen

Benieuwd naar onze werven??? https://www.royalpaint.be/referenties

Benieuwd naar de kostprijs van uw schilderwerken? Vraag onze gratis prijsofferte!!!

Royalpaint de vakmannen die u zoekt! Geen ongeschoold personeel maar 2 zelfwerkende zaakvoerders met samen 35 jaar ervaring.

info@royalpaint.be

0496/80.97.52keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x