RoyalPaint Schilderwerken Leuven Lubbeek Aarschot Tienen Diest

Schilderwerken Zonhoven

SCHILDER Zonhoven

Schilder te Zonhoven

Zoekt u een behanger of schilder voor uw behangwerken, schilderwerken of decoratietechnieken in Zonhoven? Dan is schildersbedrijf Royalpaint de geschikte schilder- en  behangfirma; wij leveren meerdere merken behangpapier en andere soorten behang: vlies, patent, magneetbehang, enz. Verfmerken: Sikkens, Sigma, Trimetal....

RoyalPaint is een schilderbedrijf uit Bekkevoort dat gespecialiseerd is in het schilderen van binnenmuren, het opknappen en schilderen van trappen regio Leuven, Diest, Aarschot & Tienen. Daarnaast schilderen en plaatsen we ook sierlijsten, deuren, plinten, enzovoort… Wij gebruiken alleen kwaliteitsvolle materialen en de beste schildertechnieken en zorgen zo voor een zeer nette en professionele afwerking voor al uw schilderwerken in en rond Leuven, Bekkevoort, Diest, Aarschot & Tienen. 

Heeft uw huis een opknapbeurt nodig en bent u op zoek naar een professionele en ervaren schilder voor uw muren, ramen, gevel, renovatie, nieuwbouw,...? Dan bent u aan het juiste adres bij Kris & Stany van schilderwerken RoyalPaint!

RoyalPaint is de specialist voor al uw binnen- en buitenschilderwerken. Wij schilderen alle muren, meubels, gevels, ramen en deuren, maar doen daarnaast ook het isoleren en afwerken van zolders.

Dankzij hun jarenlange ervaring en brede kennis kunnen zij ook professioneel advies geven als uw interieur specialist.


U kunt een beroep doen op Royalpaint voor o.a. volgende schilderwerken:

    Binnenschilderwerken
    Buitenschilderwerken
    Poorten
    Gevels
    Muren
    Plafonds
    Deuren
    Trappen
    Lijsten
    Meubels
    …

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x