Wat doen we

RoyalPaint is een schilderbedrijf uit Bekkevoort dat gespecialiseerd is in het schilderen van binnenmuren, het opknappen en schilderen van trappen regio Leuven, Diest, Aarschot & Tienen. Daarnaast schilderen en plaatsen we ook sierlijsten, deuren, plinten, enzovoort… Wij gebruiken alleen kwaliteitsvolle materialen en de beste schildertechnieken en zorgen zo voor een zeer nette en professionele afwerking voor al uw schilderwerken in en rond Leuven, Bekkevoort, Diest, Aarschot & Tienen.

Heeft uw woning een opknapbeurt nodig of heeft u een winkel of zaak waar u iets speciaals mee wilt doen? Aarzel niet om ons te concteren, wij doen zowel kleine als grote klussen voor particulieren tot zelfstandigen en ondernemingen.

Lees meer
Binnenschilderwerken
Royal Paint

Binnenschilderwerken

Alle binnenschilderwerken in en rond regio Bekkevoort, van binnenmuren en sierlijsten tot trappen, deuren, meubels, ... bij RoyalPaint in Bekkevoort.

Lees meer
Buitenschilderwerken
Royal Paint

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken is voor ons een specialiteit: het volledig (her)schilderen van buitenmuren, gevels, garagepoorten, raamlijsten, deuren, … regio Bekkevoort.

Lees meer
Behangwerken
Royal Paint

Behangwerken

Alle soorten behangwerken in en rond regio Bekkevoort. Wij beschikken over premium behangpapier, overschilderbaar behang en behang met magneetvlies.

Lees meer
Zolderisolatie en afwerking
Royal Paint

Zolderisolatie en afwerking

Isoleren van zolders en volledige afwerking van uw zolderkamers, daarvoor kan u bij RoyalPaint in Bekkevoort terecht!

Lees meer
Vloerbekleding
Royal Paint

Vloerbekleding

Renovatie of bouwplannen? RoyalPaint uit Bekkevoort plaatst de juiste vloerbekleding: laminaat, vinyl en tapijt, zodat uw vloer er opnieuw perfect bij ligt.

Lees meer
Sierlijsten en plinten
Royal Paint

Sierlijsten en plinten

Plaatsen van sierlijsten en plinten, in een handomdraai verfijnt u hiermee het interieur en wij zorgen voor een nette en professionele afwerking.

Contact

Staatsbaan 90 3460 Bekkevoort
info@royalpaint.be
T +32 (0)496 80 97 52
Ons werkregio: schilderwerken regio Leuven, Diest, Aarschot & Tienen.
Sitemap

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x